Μεσημερζζιανές εκπομπές …….

provato

Μάγκες και μάγκισσες λέω σήμερα να αλλάξω θεματολογία και να ασχοληθώ με τις πανέξυπνες και άκρως ενημερωτικές πάνω απ΄όλα μεσημεριανές ( η΄ καλύτερα μεσημερζζιανές με κρητιτσιά προφορά ) εκπομπές τση κρητικής τηλεόρασης ! Αλήθεια δεν πιστέυω να μην τση βλέπετε ? χάνετε ! Είναι που λέτε εκεί στο δήθεν μεγάλο κρητικό κανάλι , δύο κοπελιές …ε, συγγνώμη μιά κοπελιά και ένας φανατικός άνδρας και πραγματικά καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια να μας κάνουν να μείνουμε συντονισμένοι στο κανάλι για περίπου δύο ώρες ( μπορεί και παραπάνω, κανείς δεν ξέρει ειλικρινά ) ! Φυσικά , όποιος αντέξει παραπάνω από πέντε λεπτά νομίζω οτι πρέπει αυτήν την Κυριακή να πάρει και αυτός από ένα Οσκαρ αφού θα πρόκειται για έναν πραγματικό άθλο ! Τεσπά , ξεκινάνε που λέτε μες την τρελλή χαρα και το νάζι και αλληλοπειράζονται με τρόπο που θυμίζει το λιγότερο παιδάκια νηπιαγωγείου …Φυσικά όποιος γελάσει με αυτά που λένε θα πρέπει επειγόντως να πάει να κάνει εξετάσεις για να μάθει τι είναι αυτά που τρώει και τον χαλάνε και έχουν αυτές τις βλαβερές για τον οργανισμό του παρενέργειες … Άκου να γελάσει με δαύτους ! Ήμαρτον !!

Συνεχίζεται , που λέτε η εκπομπή – μαγκαζίνο ( τρομάρα τους !! ) και μετά έχουμε το πλέον πρωτότυπο θέμα…ΜΟΔΑ ! Εμφανίζεται μία σούπερ ουάου …. σέξυ κυρία την οποία δυστυχώς δεν την χωρά όλος ο φακός της κάμερας και επιστρατεύεται η κάμερα- γερανός του καναλιού για να την δείξει όλόκληρη αφού πρέπει να είναι γύρω στα 120 κιλά , άσε που η ουρά τση φτάνει τση 30 πόντους και βάλε !! Πραγματικά αν την δείτε από κοντά ( γιατί συχνάζει και σε πολλά δήθεν Ηρακλειώτικα μαγαζά την νύχτα ) μπορεί και να πάτε αμέσως να αγοράσετε σιδερογροθιά και να την δοκιμάσετε πάνω της να δείτε αν λειτουργεί καλά ! Φορά και γύρω στα 40 βραχιόλια και κάτι τεράστιες σκουλαρικάρες και το παίζει η πλέον μοντέρνα και περίπου.. 367 χρόνια μπροστά από όλους μας στο ντύσιμο και στην μόδα !

Αρχίζει η επίδειξη μόδας , με ρούχα και χρυσαφικά , η οποία εννοείται οτι κάθε μέρα παρουσίάζει τα ίδια πράγματα από τα ίδια μαγαζιά και φυσικά γίνεται από επαγγελματίες μοντέλα του Ηρακλείου παρακαλώ και δεν θέλω γέλια εδώ αφού ειδικά ο ένας.. μονδέλος εκτός από την δουλειά αυτή έχει και ενεργό συμμετοχή στην μακράν καλύτερη διαφήμιση που υπάρχει στην Κρητική τηλεόραση και δεν είναι άλλη από τους θερμοσίφωνες …VOLCANO με την απίστευτη ατάκα ….» Μα καλά ποιόν αγαπάς περισσότερο , εμένα ή το VOLCANO » με ηθοποιϊα που κάνει τους ηθοποιούς της Επιδαύρου να φοβούνται μην χάσουν την θέση τους από αυτόν τον γίγαντα ερμηνευτή !!

Τελειώνει και η μόδα η οποία κρατά με τις διαφημίσεις κάνα μισάωρο , διάστημα στο οποίο το …Θωρηκτό που την παρουσιάζει έχει φάει ίσαμε τέσσερα πιτόγυρα στην λαδόκολλα χωρίς κέτσα (!!) αλλά με μουστάρδα και έρχεται το αγαπημένο μου κομμάτι , τα αθλητικά ! Αυτό το κομμάτι το έχει αναλάβει ένας βαθύτατος γνώστης των σπορ ανά τον πλανήτη, ένας ταπεινός εργάτης της κρητικής δημοσιογραφίας ο οποίος πρέπει να υπερηφανεύεται οτι ξέρει , αφού του το΄παν άλλοι βέβαια , οτι η Ιταλία πήρε το πρόσφατο Μουντιάλ ! Μιλάμε για τις απίστευτες γνώσεις ! Αλήθεια που να του μείνει χρόνος να ενημερωθεί ο κακόμοιρος αφού όλη μέρα είναι για φραπεδιά στην Κοραή ?? Ναι είναι αυτός που έχει πεί το εξής αμίμητο : Σαμίρ Γκούντα και Ρίτς Ρέλφορντ , οι δύο Αμερικανοί του Ηρακλείου στο Μπάσκετ , ο ένας βέβαια είναι Αιγύπτιος ! Και εντάξει να είναι ο καλεσμένος Ελληνας στην εκπομπή κάτι γίνεται αλλά αν είναι ξένος τότε θα πρέπει να επιστρατεύσει τα φοβερά αγγλικά που έμαθε από τις τουρίστριες στα Μάλλια αφού όταν οι συμμαθητές του πήγαιναν στο φροντιστήριο να μάθουν ξένες γλώσσες αυτός έπαιζε ηλεκτρονικά στου …Τσαγκαράκη και του …Νόμπλια ! ! Φυσικά απευθύνει στους καλεσμένους του τρομερές ερωτήσεις του στύλ: Are you ok ? ok? !!

Μετά από αυτά δεν αντεχεις να δείς άλλο αυτή την εκπομπή και κλείνεις την τηλεόραση και πας να αράξεις στο άγαλμα του Βενιτζέλου να ταίσεις τα αθώα περιστεράκια και να φάς κάνα …βρώμικο λουκάνικο από τον ..ξαφνικό θάνατο εκεί κοντά ! Φυσικά έχεις χάσει την συνέχεια και το τέλος της εκπομπής και τις τρομερές ενότητες βιβλίο, ψυχολογία, σινεμάς ( όχι σινεμά ) και θέατρο που δεν αφορούν κανέναν δήθεν Ηρακλειώτη αλλά υπάρχουν για να δείξουν οτι είμαστε κουλτουρέ και ανώτεροι αθρώποι !!

Οπότε συμπερασματικά , αν δεν την παλεύεται το μεσημέρι ρίξτε κάναν υπνάκο θα είναι πιο χρήσιμος από το να δείτε αυτήν την αθλιότητα και …..ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙ !!

Σχολιάστε